Ce spune Cleopatra Stratan despre presupusa idilă cu Edward Sanda. Fiica lui Pavel Stratan a respins zvonurile potrivit cărora ar avea o relație amoroasă cu artistul.

Ce spune Cleopatra Stratan despre presupusa idilă cu Edward! Cleopatra Stratan nu mai este o copilă, fiica celebrului artist Pavel Stratan s-a transformat, ce-i drept,  într-o tânără superbă. Tabloidele vuiesc că frumoasa cântăreață de 17 ani s-a cam îndrăgostit de Edward Sanda, cântărețul de 20 de ani care a debutat alături de Ioana Ignat.

Zvonul că cei doi artiști sunt împreună a apărut după colaborarea lor muzicală și că relația lor se construiește treptat!

Recent, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, frumoasa Cleopatra a negat presupusa idilă cu Edward Sanda.

Ce spune Cleopatra Stratan: Să scrie lumea ce vrea

Tânăra cântăreață a fost nevoită să spună care este adevărul despre zvonurile apărute în presa mondenă. Ea a pretins că  între ei există doar o relație de prietenie și respectă asta. Au fost doar zvonuri.

Mai mult, ea a scris într-o postare pe Instagram că Edward este cel mai bun prieten: „Să scrie lumea ce vrea că eu și @edwardsandaofficial vom fi mereu cei mai buni prieteni”.

Cine este Cleopatra Stratan? S-a născut în Republica Moldova și are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, artista a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghita“, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are si propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4.

Citește continuarea…

https://www.instagram.com/p/B6SXG-_AHWo/?utm_source=ig_web_copy_link