Ce spune Cătălin Botezatu despre relația Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi a surprins pe toată lumea. Ziua de naştere a creatorului de modă i-a unit pe cei trei, în cadrul unei petrecere cu fast la care au participat peste 100 de invitaţi.

Relația cunoscută dintre Catălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu, care au format un cuplu de senzaţie, în urmă cu câţiva ani, ar fi putut ca Bianca și Bodi să nu fie invitați. Tocmai de aceea, nu mică a fost mirarea celor din jur când i-au văzut pe cei trei împreună.

Relația dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu merge așa bine, Bianca arătând acest lucru.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Pe 3 decembrie, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trebuia să semneze actele de divorţ, nu numai că nu au mai făcut-o, ci sau venit împreună la petrecerea  aniversară a lui Cătălin Botezatu.

 Bianca Drăguşanu, spunea în urmă cu puţin timp:

 “Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi.”

Cei trei s-au pozat împreună, preţ de câteva minute au discutat, iar pentru că o aşa întâlnire nu putea trece neobservată, Botezatu nu a putut evita întrebările.

Ce spune Cătălin Botezatu despre relația Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

“I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”,

a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Viva!