Ce spune Buzdugan despre un aliment consumat în EXCES de toți românii. „Dăunează pentru că are foarte mult sodiu…”

Ce spune Buzdugan despre un aliment consumat în EXCES de toți românii. „Dăunează pentru că are foarte mult sodiu…”
Ce spune Buzdugan despre un aliment consumat în EXCES de toți românii. „Dăunează pentru că are foarte mult sodiu...”
Autor:

Ce spune Buzdugan despre un aliment consumat în EXCES de toți românii! Nu doar renumitul nutriționist Mihaela Bilic spune că ar trebui să renunțăm la pâine, ci și Daniel Buzdugan.

Pentru că este un bun actor, prezentator tv şi realizator de programe radio, Daniel Buzdugan, supranumit și „Regele farselor”, poate deveni și un bun nutriționist. El dă sfaturi prețioase legate de pâinea comercializata în prezent. El spune că dăunează grav sănătății pentru că este făcută din aluat congelat, iar pâinea dospită natural este sănătate curată.

”Sănătate curată: pâine dospită natural, cu maia (fermentare fără drojdie), de la Sf. Gheorghe-Covasna!!! ,,Pâinea comercială” dăunează grav sănătăţii pentru că e făcută din aluat congelat, care stă cu lunile în congelator! Dăunează în primul rând pentru că are foarte mult sodiu. Sodiul este dăunător inimii. Mai conţine şi o serie mai mare de E-uri, acidifianţi, de agenţi de înălbire, care distrug factorii nutritivi”, a notat vedeta postului Radio ZU.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X