Aurelian Temișan despre ”Divoțul anului”: ”Eu și Monica avem să vă dăm o veste importantă.
Actualmente, in societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni, se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri in afara casatoriei, ramanand in continuare in relatia de sot/sotie, sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti.

Asa ca… Iesim la rampa cu o premiera: Divorțul anului.

Textul, atat de actual, a fost daruit acum peste 15 ani de maestrul Ion Lucian si abordeaza, in mod comic si ironic, cu accente dramatice relatia sot-sotie, a unor oameni ce se indreapta spre “a treia tinerete” si care se afla prinsi in vartejul ipocriziei convenientelor moderne.
Comedia va fi adusa in fata voastra prin Compania de Teatru “Concordia”, sub regia lui Ovidiu Cuncea, scenografia semnata de Gabi Albu si costumele create de Ellida Toma.
Distributia este una simpla insa de impact pentru ca ni se alatura pe scena, prietenul nostru si colegul Monicai de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București de peste 20 de ani, Ovidiu Cuncea” precizează artistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Aurelian Temișan, în doliu! A pierdut o persoană extrem de dragă: „Mă doare, ne doare. Drum bun...”

Premiera oficiala a piesei va avea loc pe data de 27 aprilie la Teatrul Excelsior (Ion Lucian).
Mai multe detalii aflati pe pagina de Facebook a artistului.