Tot ce ține de stilul personal ne definește și ne dezvăluie personalitate, inclusiv unghiile, ca formă, lungime și culoare a manichiurii. Iată ce spun unghiile despre personalitatea ta.

 Unghii scurte, îngrijite, dar simple

Miss Minimalist! Femeile care au unghiile, mai mereu, scurte, îngrijite sau de regulă simple, în tonuri de ojă pastel, nud au personalități „minimaliste”, adică ceea ce numesc englezii „low maintenance”. Sunt genul de femei care știu prea bine ce este necesar și ce nu și care nu pun atât de mult accent pe artificii, preferând mereu lucrurile simple și utile.

 Unghii lungi și ascuțite

Femeile care poartă unghiile lungi și ușor sau mai mult ascuțite nu pot fi trecute cu vedere. De altfel, nici nu le place să fie trecute cu vedere, ci vor să fie observate mereu. Unghiile lungi și ascuțite sunt un soi de „statement”, un fel de a spune „Asta sunt! Dacă nu-mi convine, te dau naibii!”. Astfel sunt femeile care preferă acest stil de manichiură. Le place să aibă control asupra oricărui aspect al vieții lor.
 
 Unghiile neîngrijite

E simplu: femeile care au unghiile neîngrijite în mare parte a timpului (nu ocazional, foarte rar) nu sunt preocupate de aspectul lor exterior, nu pun preț pe nimic ce înseamnă impresie și, de cele mai multe ori, se desconsideră pe ele însele. Deseori se refugiază în alte aspecte ale vieții pe care le ridică la un rang superior, în încercarea de a reduce importanța eșecurilor pe alte planuri.

 Unghii îngrijite și țipătoare cromatic

O femeie care are manichiura făcută mai mereu, purtând culori foarte vii în materie de ojă, simte nevoia să fie remarcată, să lase o impresie bună oriunde se duce. Grija de sine se ridică aici la un alt nivel. Însă o astfel de femeie este totodată sensibilă și necesită căldură în relațiile cu persoanele apropiate, în anumite cazuri putând ajunge la o formă de dependența socială.

Citeste continuarea pe Lyla.ro