Ce secrete ascunde Messi. Maradona a rupt tăcerea! Dezvăluiri în premieră despre Leo Messi (32 de ani), fotbalistul cu cele mai slabe rezultate avute la echipa națională. Cel care a rupt tăcerea despre rezultatul obținut de marele fotbalist a fost Diego Maradona, fostul jucător legendar al țării din America de Sud.

Suporterii Argentinei consideră că Leo Messi nu se implică suficient pentru a duce echipa națională  pe locul 1.  Chiar dacă jucătorul a afirmat de foarte multe ori că  regretă faptul că nu a reușit să cucerească un titlu important cu echipa națională.

Ce secrete ascunde Messi. Diego Maradona i-a luat apărarea lui Messi

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Ce secrete ascunde Messi. Legat de echipa națională, Diego Maradona a încercat să întărească argumentul că Balonul de Aur chiar suferă foarte mult din cauza lipsei de rezultate de la naționala țării sale.

„Eu sunt prieten cu Messi. L-am văzut plângând în vestiar după ce echipa națională a pierdut cu 4-0. În timp ce unii jucători, care se voiau a fi lideri, căutau bilete de avion pentru a se întoarce acasă cât mai repede, Messi stătea și plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut eu cu ochii mei!, a spus Diego Maradona, potrivit digisport.ro.

Legendarul fotbalist a avut ocazia să îi fie antrenor lui Messi pe vremea în care s-a aflat la cârma Argentinei. Maradona a fost selecţionerul ţării sale între 2008 şi 2010, pe vremea când Messi încă nu stăpânea toate capitolele din jocul său de astăzi.

„L-am antrenat pe cel mai bun Messi şi nimeni nu poate să-mi spună altcumva, pentru că era în stare să treacă şi de cinci jucători – un fenomen. Dar avea o problemă cu loviturile libere. După ce terminam fiecare şedinţă de pregătire, îl ţineam pe Messi la urmă ca să exerseze, şi a început să dea la poartă.

Nu-l învăţasem cum să bată o lovitură liberă, iar apoi m-a întrebat cum reuşeam eu să înscriu. I-am spus: ‘Trebuie să o loveşti pe mijloc. N-o să-mi dea nimeni vreun Oscar dacă îţi arăt eu’. Apoi, mi-a răspuns: ‘Dar o lovesc în mijloc şi mingea se duce altfel’. I-am zis să nu-și facă griji, că la un moment dat va reuşi. Iar acum, pur şi simplu nu poate să rateze”, a concis fostul mare jucător argentinian.