}

Ce se întâmplă la un an de la moartea Stelei Popescu. Alexandru Arșinel a făcut anunțul

Ce se întâmplă la un an de la moartea Stelei Popescu. Alexandru Arșinel a făcut anunțul
Ce se întâmplă la un an de la moartea Stelei Popescu. Alexandru Arșinel a făcut anunțul
Autor:

Ce se întâmplă la un an de la moartea Stelei Popescu! Pe 23 noiembrie 2017, lumea teatrului românesc era în doliu, o marea actriță a părăsit subit această viață, iar acum, potrivit obiceiurilor creștinești, regretata actriță va fi pomenită de toți cei care i-au fost aproape.

Anul trecut, Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, iar acum familia acesteia și foștii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase îi fac pomeniri separate. Printre cei care vor să o comemoreze se numără și fostul soț al artistei, regizorul Dan Puican, care intenționează să facă o altă pregătire pentru această pomenire.

Pe data de 22 noiembrie, cu o zi înainte de plecarea ei din această lume, foștii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, se vor întâlni la cimitirul din Cernica, la mormântul acesteia, informează Libertatea.

„Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toți foștii săi colegi de la teatru, cu colivă și pachete de post”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Tot în această perioadă, familia Stelei Popescu îi va face o altă pomană, la Biserica Antim Ivireanul, locul unde s-a ținut slujba de înmormântare.

„Am ținut tot timpul legătura cu familia ei. Fiica ei este și acum marcată. O să facă și ei poman. Din ce am înțeles, ar intenționa pe data de 19 noiembrie”, a adăugat actorul.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X