Ce se întâmplă la Pro TV! Mihai Mărgineanu, actorul care interpretează rolul lui Ardiles din serialul de comedie  Las Fierbinţi, a divulgat un secret ținut ascuns mulți ani. A povestit cum a ajuns să joace în celebra producție de la Pro TV.

Ce se întâmplă la Pro TV! Mihai Mărgineanu a spus că, iniţial, trebuia doar să compună muzica pentru episodul pilot. Apoi să cânte în cârciuma lui Bobiţă, însă, regizorul l-a îndrăgit atât de tare încât a ajuns să aibă şi un rol constant.

Mi-a propus să fac muzica pentru serial, gratis, la episodul pilot

„Unul dintre spectatorii mei a fost regizorul şi producătorul serialului, Dragoş Buliga. Care a venit după un spectacol şi mi-a zis să vorbim despre un viitor proiect. Mi-a propus să fac muzica pentru serial, gratis, la episodul pilot. Şi am zis da. La filmări i-a venit ideea să-mi dea ochelarii sparţi. Ideea era să fiu “tonomat viu”, să cânt în cârciuma lui Bobiţă. Şi am ajuns actor, cu câte o replică. A început apoi să-mi scrie text Mimi Brănescu de nu mai ştiam pe unde să scot cămaşa. Şi am început să-i întreb pe ceilalţi ce să fac, să merg la cursuri neplătite ale colegilor mei de pe platou. Am repetat cu ei atâţia ani de zile, încât la un moment dat, am nişte texte de mă şi mir cum le învăţ atât de repede”, a spus Mihai Mărgineanu, preluat de click.ro.

Citește și:

Reamintim că Mihai Mărgineanu, în vârstă de 48 de ani, şi-a uimit fanii, recent, când a postat pe Facebook un mesaj din care toți au înțeles că se va muta în Spania, împreună cu soția și cu cei doi copii.

„Familia mea are o casă în Spania, dar nu am de gând să plec din România, nici nu am avut vreodată să plec. Dacă voiam, emigram în 1980. S-a interpretat greşit, m-am trezit că mă întreabă lumea dacă m-am mutat în altă țară. Eu plec mai mereu peste graniță, cânt acolo sau mă plimb. Dar nu am de gând să-mi iau copiii de la şcoala unde învaţă foarte bine, la Liceul ”Gheorghe Lazăr”. Am concerte aici, am o viaţă frumoasă şi fericită, fac lucruri frumoase şi fac ce-mi place. Cred că asta-i ţelul oricărui om, să fie fericit”, a spus atunci Mihai Mărgineanu.