}

Ce se întâmplă în cuplul Justin Bieber-Hailey Baldwin? Blonda a confirat

Ce se întâmplă în cuplul Justin Bieber-Hailey Baldwin? Blonda a confirat
Ce se întâmplă în cuplul Justin Bieber-Hailey Baldwin? Blonda a confirat
Autor:

Ce se întâmplă în cuplul Justin Bieber-Hailey Baldwin? Blonda a spus adevărul despre relația lor

Justin Bieber și Hailey Baldwin formează unul dintre cele mai recente cupluri din lumea artistică. În ultima vreme, despre blondină au apărut tot mai multe informații cu privire la relație ei cu artistul canadian de muzică pop/R&B, iar blonda a confirmat pe o rețea de socializare.

Hailey Baldwin a confirmat că ea și Justin Bieber s-au căsătorit imediat după ce și-a schimbat numele de pe Instagram în Hailey Bieber. La rândul său, Justin a confirmat căsătoria cu Hailey tot în mediul online. El distribuind o fotografie în care cei doi apar se țin de mână, alături de mesajul „Soția mea este minunată.”, potrivit BBC News.

Deși a negat informația, Hailey, care are 15,4 milioane de urmăritori pe Instagram, și celebrul cântăreț canadian s-a căsătorit în secret în luna septembrie, însă zvonurile spuneau că cei doi și-au unit destinul la New York, în urmă cu două luni.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X