evzmonden.ro Web analytics

Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Bruneta a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ: „E binevenit…”

Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Bruneta a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ: „E binevenit…”
Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Bruneta a spus ADEVĂRUL despre SARCINĂ: „E binevenit...”

După şase ani de relaţie, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, s-au căsătorit civil în mare secret, anul trecut. În ultima vreme, despre solistă au apărut tot mai multe informații cu privire la o posibilă sarcină, însă a pus capăt zvonurilor și a spus adevărul despre acest aspect din viața sa.

Îmi doresc la fel cum își dorește fiecare om normal. Nu am stat să mă gândesc la treaba asta. Iar aș fi însărcinată, după alții. Acolo e pur şi simplu o coincidenţă. Ca orice om, ca orice femeie îmi fac periodic analize anuale şi atâta tot (…) Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină.

Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens. Orice femeie la un moment dat își dorește un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viață noastră.

Noi suntem la fel de fericiți că înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibiitate. Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat, cu care se întâmplă să facă o familie. Mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învața.

Există o chimie foarte frumoasă între mine și copii. De altfel, am și deschis o școală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să îmi dau seama de unde vine, dar vine natural. Relația cu copiii lui Ștefan este extraordinară. S-a întâmplat să mă placă, sunt norocoasă și ne simțim foarte bine împreună„, a declarat Lavinia Pîrva, la Anten Stars

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X