Ce se întâmplă dacă ții o lămâie tăiată noaptea lângă tine. Sunt multe lucruri pe care nu trebuie să le ai în cameră atunci când dormi. Ce se întâmplă însă dacă ții o lămâie tăiată noaptea lângă tine am aflat de la specialiști. O lămâie tăiată, ținută lângă tine când dormi îți aduce beneficii.

Lămâia te protejează de boli în sezonul rece

Specialiștii spun că lămâile conţin un ulei esenţial, numit limonen, care calmează problemele respiratorii, alergiile și este util și în cazul răcelilor.

Te-ar putea interesa și: 10 probleme de sănătate pe care apa cu lămâie le rezolvă mai bine decât orice medicament

Citește și: Adevarul despre cafea! Asta schimba tot ce stiai pana ACUM

Astfel, pentru a beneficia de efectele acestui ulei esenţial poţi să ţii o lămâie feliată pe noptieră. De asemenea, lămâia tăiată felii reduce anxietatea şi stresul, înlătură insomnia.

Studiile spun că aceeași lămâie tăiată felii calmează simptomele astmului, reduce inflamaţiile la nivelul căilor respiratorii, împiedicând astfel apariţia simptomelor supărătoare.

Nu în ultimul rând, studii de ultimă oră au demonstrat că lămâia tăiată felii previne dezvoltarea tumorilor la sân şi ficat și scade tensiunea arterială și este totodată un odorizant extrem de plăcut, care purifică aerul.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care trebuie sa mananci coaja de lamaie in fiecare zi! Au beneficii incredibile asupra organismului, insa trebuie sa acordati o atentie sporita unui DETALIU important