evzmonden.ro Web analytics

RĂMÂI MASCĂ. THALIA ce ai făcut ca să arăți așa?

RĂMÂI MASCĂ. THALIA ce ai făcut ca să arăți așa?
RĂMÂI MASCĂ. THALIA ce ai făcut ca să arăți așa?

Thalia s-a remarcat mereu prin frumuseţe și întotdeauna a fost admirată. De această dată însă, regina telenovelelor a făcut senzație în rândul prietenilor virtuali.

Thalia, pe numele adevarat Ariadna Thalia Sodi Miranda, se numără printre cele mai frumoase actrițe din lume. Regina telenovelelor și-a lăsat prietenii virtuali fără cuvinte cu decizia luată în ceea ce privește aspectul fizic. De această dată, Thalia a optat pentru o nuanţă de blond mult mai deschisă, iar prietenii virtuali au fost încântaţi, căci fotografia respectivă a adunat zeci de mii de aprecieri.

Datorită rolurilor din telenovele, Thalia a fost numită „La reina de las novelas”, iar albumele sale au fost premiate cu multe discuri de platită în America Latină care i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop”.

Potrivit publicaţiei mexicane TVNotas, Tommy Mottola, cu care Thalia este căsătorită de 16 ani, nu o lasă să-şi continue cariera, mai mult,  îi controla orice mişcare. Cei doi au împreună doi copii.

Sursa a mai precizat că Mottola nu a fost un soț fidel pentru Thalia, însă aceasta “nu a observat” acest lucru de dragul copiilor. Thalia, în vârstă de 44 de ani, a fost, în cariera sa, actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.
Foto: sursă Facebook

thalia 1

thalia

thalia 2

thalia 3

Sursă foto: Facebook

thalia 5

Sursa foto: tvmania.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X