Ce se întâmplă cu Misha? Urmează o DIETĂ DRASTICĂ. Fosta soţie a lui Connect-R a spus adevărul

Niciodată Misha, fosta soţie a lui Connect-R, nu a avut probleme cu greutatea. Ea are un trup perfect sculptat, însă urmează o dietă strictă, deși nu recunoaște, întrucât doreşte să mai slăbească șase kilograme.

În cadrul unui interviu, Misha a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă. Ea spune că nu face nimic special pentru acest lucru, însă este foarte atentă la ce mănâncă, iar când îi este poftă de ceva bun, mănâncă foarte puțin.

„Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin. La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, a spus Misha.