Compozitor și interpret care a marcat cu melodiile lui generații întregi de copii, de tineri, și în general pe toată lumea. Mihai Constantinescu se zbate de mai multă vreme între viață și moarte.

Ba mai mult decât atât, cu două săptămâni în urmă un capăt de informația a zguduit întreaga țară. Îndrăgitul artist ar fi murit. S-a dovedit însă un face news. Din fericire, nici pomeneală de așa ceva.

Dar vestea bună vine azi. De la Spitalul Floreasca, unde Mihai Constantinescu e internat.

Artistul a început să aibă o cu totul altă stare, mult mai bună. De unde până mai ieri fusese ținut pe aparate, acum poate să mănânce normal. Puțin câte puțin, dar poate, ne anunță portalul www.prosport.ro.

Citește și:

Oameni apropiați de artist, care au dorit să își păstreze anonimatul, ne dau veștile bune.

”Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă.

Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate.

Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi.

Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, este o declarație dată pentru portalul www.wowbiz.ro.

Citește și:

”Mihai Constantinescu se reface în spital! De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie.

Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune!

Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, spun prietenii artistului.