Ce se întâmplă cu Loredana Chivu? Declarații neașteptate: „Dumnezeu și-a bătut…”

Ce se întâmplă cu Loredana Chivu? Declarații neașteptate: „Dumnezeu și-a bătut…”
Ce se întâmplă cu Loredana Chivu? Declarații neașteptate: „Dumnezeu și-a bătut...”
Autor:

Ce se întâmplă cu Loredana Chivu? Declarații neașteptate: „Dumnezeu și-a bătut joc de mine???” În ultimul timp, celebra asistentă TV, care de-a lungul timpului și-a schimbat complet înfățișarea din pricina operațiilor estetice, s-a confruntat cu probleme serioase.

În urmă cu puțin timp, Loredana a avut probleme cu fostul iubit și a fost anchetată de DIICOT într-un dosar de fraudă cu carduri bancare, iar acum șirul problemelor continuă cu fosta iubită a lui Nicolae Guță, Dana Roba.

„Am să mă rog la Dumnezeu pentru Loredana Chivu ca Dumnezeu s-o scoată din preacurvie și păcatele pe care le face. Așa cum a murit pentru mine, Hristos a murit și pentru păcatele ei. Tot ce i se întâmplă, este un Dumnezeu care pe mine mă iubește. Nu poate ea, care trăiește într-o viață destrăbălată, Dumnezeu s-o asculte. Este normal ca atunci când vii și te iei de copiii lui Dumnezeu, să-ți întoarcă înapoi nuiaua. Dumnezeu are nuiele pentru fiecare”, scrie Cancan.
„La un simplu search pe google, aflați cine a fost această doamnă evlavioasă care mai nou se roagă pentru răul oamenilor pe care-i cunoaște. Vezi că dacă dai în mine o să-ți fie mai rău de acum încolo. Tu nu dai în mine, dai în Hristos! De acum încolo dacă vreți să faceți rău cuiva, apelați aici la …… omul diavolului ești tu!”, spunea Loredana Chivu despre rivala sa.

Între cele două „dive” a urmat un schimb de replici acide.

Dana Roba: „Dumnezeu îi poruncește, nu o roagă frumos să se pocăiască. Doamne, dar ce pocăită erai cu asta în gură… dar eu nu mă supăr”.

Loredana: „Eu n-o sa mă pocăiesc niciodată, cred în Dumnezeu, îl iubesc pe Dumnezeu, dacă n-aș avea credință probabil n-aș mai fi aici”.

Dana Roba: „Hai s-o auzim și pe ea cu numele lui Dumnezeu. Ea m-a acuzat că am botox și silicoane, eu nu am”.

Loredana Chivu: „N-am acuzat-o, ea mi-a zis că îmi fuge gura. Mă jignea pe mine că am eu gura strâmbă și voia să ajungă să se laude că are sânii naturali, de parcă ne interesează pe noi de cât are țâțele pocăita asta, că așa fac pocăitele, se lauda la TV cât au țâțele”.

Dana Roba: „Când îți bați joc de pocăiți… eu nu-mi bat joc de tine, Dumnezeu și-a bătut joc de tine”.

Loredana: “Dumnezeu și-a bătut joc de mine??? De tine își bate joc diavolul, fii atentă!”

Reamintim că anul trecut celebra Loredana Chivu a încercat să se sinucidă după ce a aflat că iubitul a înselat-o. Mai mult, Mihai Coleșnicov, bărbatul alături de care se visa toată viața a părăsit-o pe fosta asistentă de televiziune.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X