Ce se întâmplă cu eroii din FEAR THE WALKING DEAD? Cel de-al treilea sezon e cutremurător

Ce se întâmplă cu eroii din FEAR THE WALKING DEAD? Cel de-al treilea sezon e cutremurător
Ce se întâmplă cu eroii din FEAR THE WALKING DEAD? Cel de-al treilea sezon e cutremurător

AMC lansează pe 5 iunie cel de-al treilea sezon din serialul horror FEAR THE WALKING DEAD extrem de apreciat de fanii și criticii din întreaga lume, ”Fear the Walking Dead”. Primul episod al noului sezon se va difuza în premieră simultană cu SUA de la ora 4:00 și în reluare, în aceeași zi de la ora 22:00.
”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, iar familiile protagoniste vor fi reunite în zona vibrantă și violentă a frontierei SUA-Mexic. Barierele internaționale nu mai există din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie să încerce să reclădească nu doar societatea, dar și familia. Madison se reîntâlnește cu Travis, însă Alicia a fost distrusă de moartea lui Andreas.


La doar câteva mile distanță de mama sa, prima acțiune a lui Nick în calitate de lider a condus la pătrunderea Lucianei într-o ambuscadă organizată de un grup militar american. Cei doi au reușit să scape de moarte, dar Nick a încetat să se mai simtă nemuritor.
Revenindu-și atât emoțional cât și fizic, Strand își dorește să exploateze moneda noii lumi, iar captivitatea Ofeliei îi va testa acesteia abilitatea de supraviețuire și va afla dacă regăsește în ea sălbăticia tatălui său.
Pe parcursul noului sezon, personajele principale vor evolua într-o manieră total neașteptată, iar efectele apocalipsei și dorința de supraviețuire își vor pune amprenta asupra relațiilor dintre ele.
În cel de-al treilea sezon, Madison nu mai are compasiune. Își promite că nu va mai repeta greșelile trecutului, chiar dacă acest lucru înseamnă că va trebui să adopte brutalitatea. Pe măsură ce Madison evoluează în cursul acestui sezon, o vom vedea devenind din ce în ce mai întunecată. Scopurile sale sunt nobile, însă mijloacele sunt compromise moral. Ea va sacrifica mila și îi va pune în pericol pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Responsabilitățile de mamă nu vor pieri, iar ea va evolua în regina noastră apocaliptică.


Travis se referea la altceva atunci când dădea lecții despre Jack London și ”supraviețuirea” în trecut. Apocalipsa l-a consumat și l-a distrus. Dar oare îl va reclădi acum? Ceea ce a rămas din familia sa este neprețuit. O iubește pe Madison și are o datorie față de Alicia. Travis le va apăra, dar o va face într-un mod diferit. A încercat să aibă compasiune, dar acest lucru l-a costat. A pierdut o parte din el însuși, dar ceva mult mai puternic i-a luat locul. Se simte mai apropiat de Madison, așa cum nu s-a mai simțit de mult timp, amândoi au comis fapte sumbre și amândoi și-au pierdut fiii.
Prima acțiune a lui Nick în calitate de lider i-a condus pe toți într-o capcană și au dat de un grup militar mortal ce a făcut ca toți membrii Coloniei să se împrăștie de-a lungul Tijuanei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X