Ce se întâmplă cu Amalia Năstase? Ori suferă după Ilie, ori nu mai mănâncă nimic

Ce se întâmplă cu Amalia Năstase? După ce l-a adus pe lume pe Toma, fiul ei în vârstă de trei ani, Amalia Năstase a acumulat foarte multe kilograme, însă acum a slăbit atât de mult încât a ajuns de nerecunoscut! Bruneta se mândrește însă cu noua ei siluetă și pozează foarte îndrăzneț. Se poate vedea și în fotografia de mai jos.

Amalia Năstase

Recent, tabloidele au scris că este împlinită atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. La fel s-a întâmplat şi în lupta cu kilogramele. Fosta soţie a lui Ilie Năstase se mândrește cu noua sa siluetă. Chiar dacă a ajuns la rezultatul dorit, femeia de afaceri
a reuşit să renunţe la anumite produse, printre care şi marea ei plăcere: dulciurile.

Ce se întâmplă cu Amalia Năstase? Am 32 kg în minus, nu mai țin dietă

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Am 32 kg în minus, nu mai țin dietă, dar am grijă la ce mănânc. Nu mănânc zahăr, pâine, cartofi. E un stil de viață, nu mai poți să te întorci la ce mâncai înainte când ai avut un stil haotic. O să țin cont toată viața de aceste mâncăruri, pe care nu le mai pot mânca. Am renunțat la prăjituri și pâine. Pâinea pentru mine e ceva așa, pâinea, grisine, covrigi, croissante și acum am apă în gură, dar rezist”, a povestit Amalia Năstase pentru Libertatea.

Pentru a ajunge la asemenea rezultate, Amalia Năstase a urmat recomandările unui medic.  Iar acum, ea mâncă orice pofteşte o dată pe săptămână. Cu toate astea, vedeta nu vrea să îi urmeze sfatul, din frica de a nu reveni la alimentaţia de dinainte. Astfel, nici măcar nu gustă deserturile pe care la prepară.

„Doctorul mi-a zis să mănânc o dată pe săptămână ce vreau eu, dar eu nu vreau să fac asta, pentru că mi-e frică, dacă intru în ele, se termină. Eu gătesc foarte multe dulciuri pentru acasă: tarte, cozonaci, eclere. Deci eu le fac, nu le gust. Le fac pentru fete, pentru Răzvan, pentru prieteni. Rezist. Deci eu sunt un om care dacă miroase sau vede dulciuri se liniștește. Când mănâncă ceva Răzvan sau fetele, iau și eu și miros, dar merge”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.