Ce se întâmplă azi, în „Furtuna pe Bosfor”: Harun află în sfârșit cine este misteriosul bărbat din viata lui Ayse!

Ce se întâmplă azi, în „Furtuna pe Bosfor”: Harun află în sfârșit cine este misteriosul bărbat din viata lui Ayse!
Ce se întâmplă azi, în "Furtuna pe Bosfor": Harun află în sfârșit cine este misteriosul bărbat din viata lui Ayse!
Autor:
Cihan si Ayse petrec cateva zile departe de Istanbul. La cererea mamei sale, tanara ii trimite fotografii si astfel Maide si Harun descopera cine este iubitul acesteia. La vederea lui Cihan, Harun este socat si ia o decizie radicala.

Crezand ca Ozan si-a vandut actiunile, Rahmi pune la cale impreuna cu Dilara, o strategie diabolica ce avea sa demostreze ca nepotul sau nu a avut discernamant in momentul in care a actionat impotriva familiei lui.

 La spitalul de boli mintale, unde se afla internat Ozan, ajunge si Dilara si este socata sa isi vada fiul tintuit la pat, in stare de inconstienta. Inspaimantata aceasta vrea sa il ia acasa insa este impiedicata de medic, care o sfatuieste sa il lase sub tratament, pentru ca acesta sa nu aiba reactii negative.
 Dilara se confrunta cu o ala nenorocire, micutul Demir se imbolnaveste si este nevoita sa il duca la spital in stare grava. Intre timp, Sevinc o anunta pe Maide despre starea copilului si Harun ajunge intr-un suflet la spital sa o sustina pe Dilara. Dupa indelungi manevre de resuscitare, micutul scapa cu viata, iar Dilara accepta scuzele lui Harun si hotarasc sa isi creasca impreuna copilul.

Cihan si Ayse decis sa mai acorde o sansa relatiei lor si merg cateva zile in vacanta, departe de Istanbul. Dorind sa ii impartaseasca si mamei sale, momentele de fericire traite alaturi de barbatul iubit, Ayse ii trimite lui Maide fotografii, potrivit Kanal D

Nu pierdeți astazi un nou episod din „Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X