evzmonden.ro Web analytics

Ce se întâmplă? Alexandru Arșinel a SLĂBIT EXTREM de mult într-un timp record

Ce se întâmplă? Alexandru Arșinel a SLĂBIT EXTREM de mult într-un timp record
Ce se întâmplă? Alexandru Arșinel a SLĂBIT EXTREM de mult într-un timp record

Ce se întâmplă? În ultimul timp, Alexandru Arșinel a slăbit extrem de mult, iar acesta a povestit că dispariția colegei sale de scenă, Stela Popescu, care a murit în urmă cu șase luni, și problemele de sănătate sunt cauzele scăderii excesive în greutate.

Stela Popescu a murit în umă cu șase luni, însă Alexandru Arșinel nu şi-a revenit din şoc. Ca să-şi mai aline dorul,  acesta şi-a aşezat, pe biroul de director al Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, fotografia femeii dragi.

”Îmi place să vorbesc cu Stela. Când intru în birou mă uit la poza ei şi îi zic: neaţa, Stela”, a declarat actorul pentru Click.ro.

”Sunt bine, am slăbit în jur de 10 kilograme şi de tristeţe, dar şi pentru că aşa m-au sfătuit medicii, după operaţiile suferite”.

Amintim că actorul Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi în urmă cu cinci ani, apoi au urmat alte cinci operaţii la coloană, iar în decembrie  a anului trecut, în urma unui infarct, medicii au fost nevoiţi să-i monteze un stent la inimă, pentru a-i salva viaţa.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X