Ce schimbări aduce luna plină pentru  scorpioni! Luna plina vine cu schimbări majore pentru scorpioni. Nativii acestei zodii trebuie să fie curajoși pentru a trece cu bine peste toate obstacolele.

Ce schimbări aduce luna plină. Venus intră în Berbec

„Venus intră în Berbec. La voi se întâmplă în zona profesională. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc, însă trebuie să fiți mai onești. Să nu vă ascundeți, să spuneți lucrurile pe nume. Fiți curajoși!

Pentru cei care au copii, veți deveni mai atenți la nevoile lor. Vă faceți un plan de lungă durată. Aveți grijă. E Lună Plină la sfârșitul săptămânii. Pentru cei care nu și-au dat seama de drumul lor profesional… se vor întâmpla niște lucruri.

Nu mai lăsați să treacă timpul

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

(…) Trebuie să vă gândiți. Și dacă sunteți la pensie, poate vă găsiți o pasiune nouă. Nu mai lăsați să treacă timpul”, a spus Daniela Simulescu,în exclusivitate pentru DCNews, despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

Luna plină este faza lunară care apare atunci când Luna văzută de pe Pământ apare complet luminată de Soare. Aceasta se întâmplă când Luna este în opoziție cu Soarele. Mai exact, atunci când Pământul se află aproximativ pe linia care unește Luna cu Soarele.