Ce SALARIU primea Teo Trandafir la inceputul CARIEREI sale: „Pentru mine a fost o lovitura fantastica”

Ce SALARIU primea Teo Trandafir la inceputul CARIEREI sale: „Pentru mine a fost o lovitura fantastica”
Ce SALARIU primea Teo Trandafir la inceputul CARIEREI sale: "Pentru mine a fost o lovitura fantastica"

Ce SALARIU primea Teo Trandafir la inceputul CARIEREI sale: „Pentru mine a fost o lovitura fantastica”.

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania. Pe langa emisiunea ‘Teo Show’, a carei gazda este de ani buni, este si noul moderator al celui mai cunoscut concurs din lume, ‘Vrei sa fii milionar?’, unde concurentii au sansa sa castige marele premiu, in valoare de 1.000.000 de lei.

Desi este una dintre cele mai apreciate si cunoscute vedete de televiziune din Romania, putini stiu ce bani castiga Teo la inceputul carierei sale in televiziune, experienta care a invatat-o ca nu trebuie sa puna accent pe greutatea plicului.

Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului” a povestit nostalgica Teo Trandafir, potrivit Libertatea.

Celebra vedetă TV a cunoscut succesul la PRO TV, dar probabil nici acolo nu încasa salariul pe care îl ia lunar de la Kanal D. Salariul lui Teo a reprezentat un subiect despre care s-a vorbit mult timp,  ba chiar s-a speculat ca in 2013, Teo ar fi acceptat sa revina pe micile ecrane pentru un salariu de 20.000 de euro pe luna.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X