Ce să purtăm în sezonul rece pentru a rămâne activi?!

Ce să purtăm în sezonul rece pentru a rămâne activi?!
Ce să purtăm în sezonul rece pentru a rămâne activi?!
Autor:

Odată cu venirea toamnei, frigul si vremea ploioasa si-au intrat oficial in drepturi. Asta nu inseamna sa iti minimizezi actiunile sau sa devii inactiv, ci sa gasesti solutii pentru a obtine acea stare de relaxare si confort, pe care oricine si-o doreste in activitatile de zi cu zi sau in evadarile de week-end.

In aceasta perioada este obligatoriu sa purtam haine calduroase din materiale inovative, de buna calitate si cu proprietati waterproof, dar si incaltaminte adaptata zilelor reci. Aceste obiecte vestimentare ne vor permite in continuare sa avem o viata dinamica: sa mergem pe jos sau cu bicicleta in loc de autobuz sau autovehiculul personal, iar in week-end sa facem drumetii montane sau sporturi de actiune pentru a ne bucura de frumusetea naturii si de adrenalina.

Lider in zona sporturilor de actiune, brand-uri de renume si-a reactualizat colectiile de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

In privinta incaltamintei, modelele cu design clasic au fost reinterpretate in colectia noua. Partea de sus a pantofului a fost tratata impotriva apei, iar interiorul incaltamintei a fost regandit pentru a pastra confortul si caldura talpii piciorului printr-un design ce foloseste inovatia multi-straturilor. De asemenea, talpa incaltamintei a fost inovata pentru a obtine aderenta si maximum de tractiune.

toamna 1

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X