Ce s-a întâmplat cu Maria Constantin? Cântăreața de muzică populară nu prea se mai afișează în public. Prima voastră reacție ar putea fi: “Bine, și?”.

Ei bine, Maria Constantin are câte ceva de spus. Chiar dacă în ultima vreme a ales un mod inedit de a transmite diverse…răspunsuri. Presei, curioșilor, etc. I-a cam lăsat un gust amar ieșitul la evenimentele mondene, de aceea în ultima vreme cam evită. O mondenitate e motivul de a o bârfi: divorțul de Marcel Toader, legătura cu un fotbalist, etc. Așa că nu se mai afișează. Nu tu o prezentare de modă, nu tu un club sau vreo fiță. Doar pe scenă, acolo se “afișează“. Și, ca să nu vorbim pe nefapte, am întrebat-o direct.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Ce s-a întâmplat, Maria? De ce nu prea mai ești văzută pe la mondenități?  Nu îți mai place să fii vedetă? “. Statutul de vedetă nu-l dă apariția la evenimente sau persoana de lângă tine. Este adevărat că în ultimii ani am fost mai rezervată cu aparițiile. Și asta pentru simplul fapt că îmi doresc să apar în fața publicului doar cu activitatea mea profesională. Cu care mă mândresc pentru că este din ce în ce mai amplă și mai apreciată de public. Așa cum am spus de fiecare data, viața mea personală o voi păstra în spatele reflectoarelor Și cred că publicul meu își dorește să mă vadă cântând. Și aducând bucurie sufletelor prin ceea ce fac”.

Ce s-a întâmplat, de ce a ales această variantă?

S-a spus că tot ceea ce ai de zis, în ultima vreme, zici prin intermediul muzicii. De ce ai ales această…variantă? Poate transmite muzica mai ușor stările prin care treci? De exemplu acum, ce melodie ai alege pentru a ne transmite cum ești? “Da, am ales ca muzica să vorbească și am depistat că sunt mulți oameni ce se regăsesc în textele mele. Am ales această variantă pentru că muzică știu să fac cel mai bine. Și prin ea mă poate cunoaște omul cu adevărat. Doar prin muzică pot intra în sufletul omului. Starea mea o veți regăsi în cel mai recent album semnat Maria Constantin. Ce va fi lansat la începutul primăverii 2020. Acolo îmi voi deschide din nou sufletul publicului. Larg”.

Ce planuri de viitor ai? Pe toate planurile. “Am foarte multe planuri deoarece activitatea mea profesională s-a extins de anul acesta. Și sunt profesor de canto clasic la George Enescu în Capitală. Unde am șansa de a oferi și altora ceea ce eu am învățat. Așa cum am menționat și mai sus sunt nerăbdătoare să apară noul album. Iar dorința cea mai mare este ca acesta să ajungă în casele și în inimile tuturor. Din punct de vedere personal o să fiu la fel ca până acum, retrasă. Și tăcută. Din punct de vedere profesional voi face tot posibilul să înfloresc. Din ce în ce mai mult și din ce în ce mai bine.

Care este cea mai frumoasă amintire din viața ta? Dar cea mai urâtă? “Ca în viața oricărui om există foarte multe amintiri plăcute și destul de neplăcute. Pe cele neplăcute îmi doresc să le dau uitării. Pentru că doar așa îmi pot păstra sufletul curat și fără ranchiună. Cele mai frumoase amintiri ale mele sunt reușitele profesionale. Și bineînțeles clipele petrecute cu copilul meu”.

Dorește discreție

Se mai spune că dorești din ce în ce mai mult discreție. Nu te temi că astfel, prin discreție, nu îți vei mai păstra statutul de vedetă cu care te-a obișnuit lumea? Oricât de multe spectacole ai avea. “Acest statut se câștigă în timp Și nu prin apariții publice cu diverse subiecte legate de viața unui om. Statutul de vedetă  se câștigă prin muncă, dăruire. Și profesionalism în domeniul în care activezi. Eu sunt Maria Constantin cântăreață de muzică populară și solistă de operă. Dacă mi-a fost atribuit acest statut de vedetă, mi-a fost, îmi este și îmi va fi atribuit toată viața. Pentru ceea ce eu am făcut din punct de vedere muzical”.

“După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare mai fericită ca niciodată în brațele fotbalistului Dacian Varga. Apropiații celor doi spun că în timpul dintre concerte și evenimente, artista gătește. Sau iese doar cu iubitul ei, fiind o prezență destul de discretă în cercurile mondene”. Astfel scrie o parte a presei mondene despre tine. Poate fi acest motivul neafișării  tale în public? ”Am acceptat să ofer acest interviu pentru că vă respect. Și știu că cancanurile și lucrurile lipsite de valoare nu sunt ceea ce vă caracterizează. Repet și voi repeta de câte ori este cazul viața personală va rămâne departe de publicul larg”.

Maria Constantin, ai trecut, după multe episoade nu tocmai fericite, peste divorțul de cel de-al doilea soț, Marcel Toader. Nu a trecut mult, iar soarele a apărut din nou pe strada ta…Ești alături de un fotbalist, iar gurile rele spun că ai ajuns sub papucul lui. Prin intermediul cărei melodii și cu ce versuri le-ai răspunde celor care spun acest lucru despre tine? “Tocmai pentru că am trecut prin tot ce se poate trece din punct de vedere mediatic am luat această decizie de a fi mai retrasă. Atunci când vine vorba de viața personală. Vă invit cu drag să ascultați următorul album și veți alege singuri piesa potrivită…Un singur lucru vă pot spune de fiecare dată. Sunt o femeie puternică independentă și care știe să ofere și să primească respect!”.