evzmonden.ro Web analytics

Ce s-a intamplat cu VIATA Torei Vasilescu dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrita a facut DEZVALUIRI UIMITOARE: „Eu nu aș vrea să dau timpul înapoi…”

Ce s-a intamplat cu VIATA Torei Vasilescu dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrita a facut DEZVALUIRI UIMITOARE: „Eu nu aș vrea să dau timpul înapoi…”
Ce s-a intamplat cu VIATA Torei Vasilescu dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrita a facut DEZVALUIRI UIMITOARE: "Eu nu aș vrea să dau timpul înapoi..."

Indragita actrita Tora Vasilescu s-a retras din lumina reflectoarelor la varsta de 50 de ani si sustine ca nu regreta niciun moment decizia sa. Chiar daca imbatraneste, este fericita, duce o viata linistita si recunoaste ca nu ar da timpul inapoi.

„Am zile foarte bune și am zile mai obositoare. Suport greu căldurile, iar în vara asta am stat mai mult la televizor și la piscină. Am piscină și o folosesc zilnic, dau 10 ture. E singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky, e foarte bine, face bine la circulație.

Înot zilnic, am piscină în fața casei. Am învățat că femeia cu unghiile mari nu prea e luată de nevastă. Când copilesc roșiile, nu merge să am unghiile lungi.

Eu cu soțul meu avem același cod de umor. Am un mare respect pentru medici, pentru halatul alb. Mă pierd în fața lor. Trebuie să ne gândim cu toții că în anii aceia grei în care învață, învață pentru fiecare dintre noi. Eu am rămas cu un tratament pentru tensiune, am niște vase de sânge care nu prea sunt bune.

Bătrânețea e inevitabilă. Ce ne rămâne, umorul! Să îți bați joc de tine puțin așa, e o adevărată terapie. Eu nu aș vrea să dau timpul înapoi, pentru că viitorul nu este trecut.

Eu m-am pensionat la 50 de ani de la teatru. Nu îmi e dor de scenă! Dacă am făcut mult film și seriale, iar pentru mine teatrul este puțin mai repetitiv. Femeia a fost lovită de multe ori în istorie. Programul bărbatului e vânătorul, iar femeia e altfel. Eu trăiesc ce oportunități vin spre mine, nu îmi pierd energia gândindu-mă la ceea ce a fost’ a povestit Tora Vasilescu la „Agenția VIP’.

Tora Vasilescu a jucat în zeci de filme românești, iar după 2004 s-a afirmat în telenovele precum „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Frumoasa a fost si tot frumoasa a ramas si la chip si la suflet. Am vazut-o in anii’80,undeva in centru in fata unei cofetarii,am uitat cum se numeste locul…in fine, era la brat cu Mircea Danieluc…eu eram studenta pe vremea aia si mergeam cu colegii la cite o prajitura si ma tineam numai de shotii.Eram intotdeauna insotita de doi colegi,unul mi-a devenit sot,celalat a ramas prieten chiar daca nu ne-am auzit de aproape 30 de ani.Eram nedespartiti.Ei,baietii,se mai uitau dupa alte fete pe care le zareau pe strada,iar eu ma dadeam un pas inapoi si trageam un fluierat de admiratie apoi profitind de neatentia lor, ma faceam ca ploua si ca nu stiu de unde vine fluieratul.Batrinii de pe strada,uneori,ii apostrofau pe nedrept pe baieti,iar ei se faceau mititei si se intrebau unul pe altul cine a fluierat?E,in ziua in are am vazut-o pe Tora Vasilescu,tocmai ma pregateam sa trag un fluierat ca sa-i bag in bucluc pe colegii mei.Cind am vazut-o, am amutit pur si simplu. Mi s-a parut de-o frumusete cum rar vezi,intr-un fel arata pe ecran,dar vazind-o in realitate mi s-a parut de-a dreptul superba. Tocmai o vazuzem intr-un film cu Florin Piersic,jucau sot si sotie,era fusese rapirta,iar el incerca sa afle adevarul si sa evadeze…ma rog,filme…n-am mai povesti episodul asta de foarte multi ani,ma bucur ca Tora Vasilescu nu a fost uitata si chiar daca a preferat retragerea de pe scena teatrului si-a filmului, asta nu-i micsoreaza cu nimic meritele si talentul.Dupa felul cum vorbeste, e clar ca e o femeie deosebita,frumoasa la suflet si-un exemplu de urmat.Ii doresc sanatate multa si sa ramina cu aceeasti atitudine fata de viata si cei din jur.Numai bine doamna frumoasa.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X