Ziua de ieri a fost după zicala basmului, ”un ochi plânge, altul râde”. Asta, pentru Gigi Becali.

Patronul FCSB și-a măritat fata cea mare. Era prilej de mare bucurie.

Numai că situația s-a schimbat atunci când un bărbat necunoscut a făcut scandal în fața porții latifundiarului.

Bărbatul violent a dat cu picioarele în porți, a agresat alți trecători, dar a aruncat și cu diverse obiecte către mașini.

Ulterior, ne anunță portalul www.digi24.ro, bărbatul a fost dus la spital, polițiștii intervenind pentru a aplana situația.

Pe de altă parte, necunoscutul violent s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de distrugere și de tulburarea ordinii publice.

Citește și:

Însă ziua a fost lungă pentru Gigi Becali și pentru nuntași. Ca și cum ar fi trebuit să se petreacă o minune care să descrețească frunțile tuturor, deodată s-a întâmplat ceva copleșitor.

Porțile casei lui Becali s-au deschis și a intrat în curte un personaj fabulos. Un călugăr de la Muntele Athos. Pe care Gigi Becali l-a primit cu brațele deschise.

Se știe despre patronul FCSB cât este de credincios și, mai ales, de câte ori a fost la Muntele Athos pentru a se reculege.

Încă doi oaspeți de seamă au sosit la nuntă, ne spune portalul www.click.ro. Mai întâi, un alt călugăr, de data asta de la Mănăstirea Frăsinei, dar și mitropolitul Dobrogei.