Ce replici pentru agatat foloseste si de ce, in functie de zodie

Ce replici pentru agatat foloseste si de ce, in functie de zodie
Ce replici pentru agatat foloseste si de ce, in functie de zodie

Una dintre cele mai folosite replici pe care le foloseste toata lumea pentru a deschide calea spre o discutie cu o persoana pe care o agreeaza este: “Ze zodie esti?”.

In baza raspunstului la aceasta intrebare, cel care este atras de persoana careia ii este adresata intrebarea continua discutia dand de inteles ca este interesat sau interesata de o relatie.

In urma studiilor efectuate de o serie de astrologi si sociologi, se pare ca intrebarile sau replicile care succed aceasta intrebare pot fi intuite de la zodie la zodie.

Nu este vorba de replici de agatat stupide care in mod sigur nu ar face mai mult decat sa starneasca un zambet, in cel mai bun caz, ci despre forlmularile pe care oamenii le folosesc pentru a da de inteles ca te vor in pat, cel putin.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva din aceste replici de agatat, in functie de zodie.
Berbec:
Fiind destul de galanti si incercand sa nu fie intrusivi, Berbecii vor da de inteles ca isi doresc cu adevarat sa petreaca mai mult timp cu tine pentru a te cunoaste, avand in vedere ca sunt persoane destul de suspicioase. Vor incerca sa se laude cu activitatile extra pe care le au si vor incerca sa te atraga in ele.
Replici: “Merg la un curs de dans saptamana viitoare! Vii cu mine?”; “As vrea sa te vad miscandu-te mai mult! Ce sport iti place sa practici?”

Taur:
Taurii simt nevoia sa se laude din prima cu ceea ce detin si ceea ce pot face. Asa ca vor incerca din rasputeri sa te uimeasca si iti vor vorbi ca si cand activitatea lor a ajuns sa ii plictiseasca. Cu toate acestea, nu vor ezita sa incerce sa te convinga sa vii chiar tu sa vezi cat de bine se descurca
Replici: “Sunt proprietarul unei crame. Vrei sa degustam vin impreuna?; Am un prieten care ne poate asigura tot ce iti doresti intr-o vacanta de doua zile! Mergem?”

Gemeni:
Gemenii nu au nevoie deloc sa se dea mari. Ei se folosesc de naturaletea cu care sunt inzestrati si se bazeaza foarte mult pe faptul ca sunt amuzanti. Pot alege orice fel de intrebare sau orice fel de formula pentru a starni atentia, fara sa se gandeasca prea mult. Mai mult decat atat, vor fi sinceri, in prima faza
Replici: “Simt de parca as putea vorbi cu tine in continuu!” “De unde ti-ai luat rochia asta?”, “Vrei sa facem deodata, fara sa ne cunoastem, ceva impreuna?”

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X