Ce relație a existat între Ilie Năstase și Elena Ceaușescu! Ilie Năstase a dezvăluit un secret ținut ascuns 48 de ani. Nimeni nu a știut până acum că Ilie Năstase, marele campion de la acea vreme, a avut mari probleme cu Elena Ceaușescu. Este incredibil ce a generat scandalul. „Tovarasu’ Nastase, putem sta putin de vorba? Cand m-am intors, am inghetat.”

Ilie Năstase sau Nasty , cum este numit de apropiați, a dezvăluit o întâmplare care la momentul acela i-a adus mari neplăceri . Se întâmpla în anul 1972, în zilele dinaintea finalei Cupei Davis din 1972, de la București.

Citește și: Cum arata Ileana Lazariuc in prezent! Se pare ca divortul ii prieste - FOTO

Ilie Năstase a avut mari probleme cu elena Ceaușescu din cauza unui prieten italian cu care semăna foarte mult cu el. Năstase i-a împrumutat mașina sa de lux, iar acesta s-a plimbat nestingherit prin capitală.  Securitatea l-a urmărit pas cu pas, crezând că este vorba chiar despre Ilie Năstase.

La acea vreme, s-a vehiculat că Năstase și Țiriac vor vinde finala Cupei Davis, în fața SUA, iar securitatea era cu ochii pe ei.

Ce a urmat după meci este însă incredibil. Ilie Năstase s-a întâlnit chiar cu Elena Ceaușescu. Ce a urmat, a dezvăluit fostul mare sportiv.

„Cert este ca dupa meci, Ceausescu a primit ambele delegatii la Comitetul Central. Eu, in ziua imediat urmatoare, trebuia sa plec la Barcelona. Aveam un turneu acolo. A fost motivul pentru care am stat destul de putin la intalnirea de la Comitetul Central, dar socul cel mare l-am avut la iesirea din cladire.

Chiar la iesirea din cladire, de zid, statea rezemata o doamna. Nu mi-am dat seama cine este. Eu ma indreptam spre masina. Ma pregateam sa plec. Cand, la un moment dat am auzit: Tovarasu’ Nastase, putem sta putin de vorba? Cand m-am intors, am inghetat. Era chiar Elena Ceausescu. Mi-a spus doar atat: Copile, poti merge linistit. Eu si Nicu stim ca nu ai vandut meciul. Stim ca esti patriot si esti cu sufletul pentru tara. Va dati seama cat de diabolici puteau fi unii oameni. Acele rapoarte ajunsesera, probabil, pe masa celor doi. Iar eu eram total nevinovat”, a declarat Ilie Năstase pentru SportNews, potrivit VoxBiz.ro.