Ce relație a existat între Cristina Țopescu și Hagi! Cine i-a cuplat? În urmă cu 12 ani, Becali a declarat la un post de televiziune că Gheorghe Hagi a avut o relație cu regretata jurnalista Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu a fost mereu o femeie frumoasă și se număra printre cele mai curtate vedete din media.

Ce relație a existat între Cristina Țopescu și Hagi! George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri și politician român,  a spus că el i-a cuplat pe Cristina Țopescu și Gică Hagi. Omul de afaceri a povestit cum a fost scurta  relație dintre Hagi și Cristina. Din spusele afaceristului, cei doi s-ar fi iubit la începutul anilor 1990.

Citește și: Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă

Becali: „I-am spus: nu scapi de aici până nu faci dragoste cu Gică”

„Mă suna la trei noaptea, că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că aia îl făceau pitic. Cu toate astea, a avut cele mai frumoase femei din București! Le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la TV, mamă ce gagică! Nu-i spun numele”, a declarat Becali acum 13 ani în emisiunea Nașul de la B1 TV.

„Fata l-a plimbat vreo două săptămâni și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am făcut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus femeii așa: „nu scapi de aici până nu faci dragoste cu Gică”, mai spunea atunci Becali.

Reamintim că jurnalista a fost găsită fără suflare, duminică, 12 ianuarie 2020, în jurul orei 22.00, de către o vecină, dar și prietenă apropiată. Trupul său va fi incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești din București. Cenușa va ajunge la mama ei.