Ce relație a existat între Anca Pandrea și Ducu Darie. Văduva regretatului actor a dezmințit totul

Ce relație a existat între Anca Pandrea și Ducu Darie. Văduva regretatului actor a dezmințit totul
Ce relație a existat între Anca Pandrea și Ducu Darie. Văduva regretatului actor a dezmințit totul
Autor:

Ce relație a existat între Anca Pandrea și Ducu Darie. Văduva regretatului actor a dezmințit totul într-o emisiune TV de la Antena Star

În cadrul emisiunii „Răi da’ buni“, văduva lui Iurie Darie și-a adunat puterile și, în cele din urmă, a vorbit despre tragedia care le-a lovit familia, afirmând că durerea este mare, dar nu poate merge la înmormântare şi, în acelaşi timp, a confirmat faptul că ea şi fiul ei vitreg nu erau în cele mai bune relaţii.

„El a aşteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizată şi umană, la rând, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi şi Ducu Darie pentru ficat. Suferinţa lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroză, a făcut chimioterapie acum doi ani şi ceva şi o ţinea în frâu, chiar dacă slăbise în ultimul timp. Da, era conştiincios privind tratamentul. Aproape tot ce a făcut a fost o capodoperă. Pe ce a pus el mâna, pe ce text a pus mâna, şi Dumnezeu a pus şi l-a îndrumat. Sunt oameni care vorbesc toată ziua şi când este un necaz, nu se mai cunosc. Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des? Oricum mă doare! Mă doare de nu mai pot. Eu nu pot, după Iurea, să merg la nimeni. Nici în spital, nici la înmormântare. O să merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere în suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o să merg. Îl ocroteşte Iurea, care a plecat înaintea lui“, a spus Anca Pandrea pentru sursa citată.

Reamintim că regizorul de teatru Alexandru Darie s-a stins la vârsta de 60 de ani. El a fost răpus de o boală cruntă, care nu l-a iertat: ciroza.

Trupul neînsuflețit al marelui regizor de teatru va fi depus astăzi, 20 septembrie 2019,  la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, unde va rămâne până duminică, pentru ca toți cei care l-au iubit și apreciat să își poată lua rămas bun. Alexandru Darie va fi înmormântat la Cimitirul Bellu. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții instituției de cultură pe care a condus-o vreme de 17 ani.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X