Ce reacții a stârnit în lume, „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”

Ce reacții a stârnit în lume, „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”
Ce reacții a stârnit în lume, „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”
Autor:

Bestseller-ul „Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”, o drama erotică plină de suspans ce spune povestea de dragoste dintre afaceristul miliardar și misterios Christian Grey și studenta Anastasia Steele, a stârnit o serie de reacții ciudate.

 

Iată câteva dintre acestea:

Paginile cărţii sunt purtătoare de herpes- spunea unul din zvonurile răutăcioase la adresa cărţii. Aparent nişte studii misterioase au demonstrat că volumele cărţii au prezentat urme de cocaină ce transmit o tulpină a herpesului ce are capacitatea de a se dezvolta la rece.

Cartea a crescut numărul de sarcini- motivul acestei presupuneri a fost faptul că un număr mare de cititori a devenit curios şi a să experimenteze cât mai mult. Se pare ca unele poziții au fost făcătoare de minuni în ceea ce privește creșterea gradului de fertilitate.

Au crescut vânzările în ceea ce privește frânghiile- Frânghia a fost cel mai folosit obiect al practicilor sexuale din carte. Acesta, din punctul meu de vedere, a fost mai mult un manifest al popularităţii cărţii, dovada fiind că fanii au pus mâna şi au cumpărat frânghii. Folosirea nepotrivită a cătușelor- publicul a găsit vinovată isteria 50 Shades de nenumăratele cazuri de folosire nepotrivită a cătuşelor, în dormitor.

Bărbații sunt din ce în ce mai îngrijorați- Au existat speculaţii care ar fi bănuit că multe crize de isterie din rândul femeilor ar fi început în urma citirii acestei cărți. Deviațiile comportamentale, fiind violente şi fără ca acestea să le realizeze.

Aceste cazuri sunt excepționale, ideea care contează cel mai mult este aceea că asemenea cărţi tind să aibă un impact foarte puternic asupra psihicului uman și pot produce dezechilibre mari în rândul celor care nu au autocontrol asupra pornirilor de acest gen.

Aşadar privind în urmă la predecesorul Nymphomaniac , ecranizarea 50 Shades nu poate să întârzie cu o serie de reacţii isterice şi multe semne de interzis pe uşilor cinematografelor din lume. Ţările care se declară deja sceptice sunt cele din Europa de Est şi Nord împreună cu Asia, care au grad ridicat de conservatorism şi un public uşor influenţabil.

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X