Ce putem să bem la sală în afară de apă

Ce putem să bem la sală în afară de apă
Ce putem să bem la sală în afară de apă
Autor:

Când facem sport, hidratarea este foarte importantă, iar celebra antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, ne oferă câteva alternative. Mai exact, ne învaţă ce putem bea, în afară de apă, atunci când ne aflăm într-o sală de sport.

Hidratarea este foarte importantă atunci cand facem sport. La sala, pe langa clasica sticla cu apa, putem sa luam alte tipuri de lichide naturale, sanatoase, care nu ingrasa si care ne dau energia necesara. KingaSebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, ne ofera cateva alternative de luat in seama.

„Cea mai sigura forma de hidratare este cu apa plata, dar, cu unele exceptii, sucurile naturale de legume si fructe proaspere se pot bea inainte de antrenament cu una sau doua ore, mai ales diluate cu apa, ori imediat dupa antrenament. Eu prefer, spre exemplu, sucurile naturale din fructe de padure, fructe de gradina si legume de la micii producatori.  Personal, as folosi fructe si legume cat mai coapte si proaspat culese chiar daca au o cantitate mai mare de carbohidrati. Cu cat un fruct este mai colorat, gustos si parfumat, cu atat cantitatea de substante benefice este mai mare. Ananasul, papaya, kiwi ajuta la digestia proteinelor in timp ce ghimbirul ajuta la digestia grasimilor. Legumele, radacinoasele in special, au o proportie mai mare de amidon, deci pot ridica glicemia. Evident, trebuie testata toleranta initial cu cantitati mici (o jumatate de pahar mic). In comert exista sucuri speciale pentru sportivi care au scopul atat de a hidrata intens, cat si de a reechilibra nivelul de minerale din corp, pe care le eliminam in timp ce depunem efort. Atentie insa ca aceste sucuri sa nu contina foarte mult zahar”, spune Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este cel mai cunoscut instructor de Kangoo Jumps din Europa, lansand acest fenomen in Romania si in mai multe tari europene, si ajungand sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Kinga va organiza Festivalul International de Kangoo Jumps pe 28 si 29 septembrie, la Sofia, reusind astfel sa aduca evenimentul din nou in Europa, dupa ce anul trecut s-a tinut in Florida, Statele Unite ale Americii.

„Este un festival energic si frumos unde toti cei pasionati de Kangoo Jumps, din intreaga lume, vin sa sara impreuna. Si anul acesta promitem show, vom sari alaturi de artisti, cantareti, vedete locale care se mentin in forma cu miraculoasele ghete Kangoo Jumps. Vor fi prezenti toti trainerii si presenterii renumiti. In curand puteti afla mai multe detalii pe site-urile www.kjfestival.com, kangooclub.ro si kangooclubs.com”, declara Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grasimile, tonifiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X