}

Ce probleme mai au acum Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Dragusanu - Facebook
Ce probleme mai au acum Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Situațiile dificile din ultima perioadă, operația la picioare și avortul Biancăi, au lăsat urme în relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Acest lucru explică distanța și tensiunile dintre cei doi. Iar acest lucru a fost confirmat chiar de Bianca Drăgușanu. Ea exclude, totuși, o despărțire. „Relaţia nu este fragilă, unele lucruri ne-au afectat. Există o tensiune. Dacă te supune cineva unui stres continuu, există o tensiune. Dar ne iubim şi vrea să fie pentru totdeauna relaţia noastră. El instinctiv are un sentiment de autoapărare, încearcă să mă protejeze”, a precizat Bianca Drăgușanu.

Aceasta a explicat, pentru Click.ro, și care a fost motivul pentru care a plecat în Dubai singură, fără Victor Slav. „Am plecat în Dubai pentru afacere. Când eram aici eram tensionată pentru că el era tensionat. Nu a venit pentru că munceşte, am mers cu fetele pentru materiale, nu ar fi rezistat. El mi-a spus să mă duc singură. El a avut apariţii în direct, nu avea cum să plece, excursia era programată de mult”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X