Ce PENSIE are Monica Tatoiu? Iata SUMA INCREDIBILA, care ii intra in casa LUNAR: “Nu am acceptat sa fiu platita la negru…”

Femeia care a condus foarte mulţi ani Oriflame România nu se poate plânge că are pensia mică. Monica Tatoiu primeşte mult mai mult decât un român obişnuit.

Monica Tatoiu reprezintă cazul unui român foarte fericit, deoarece nu va trebui să-şi facă griji pentru bătrâneţe. Suma pe care aceasta o va încasa lunar este uriaşă, în comparaţie cu situaţia existentă la acest moment în România.

In cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea ‘Vorbeste lumea’, difuzata de Pro TV, Monica Tatoiu a a vorbit deschis despre veniturile sale. Femeie de afaceri are o pensie incredibila… 12.000 de lei!

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat ea.

In plus, Monica Tatoiu a oferit dezvaluiri si despre starea sa de sanatate, dezvaluind ca se lupta cu psoriazisul de la varsta de 24 de ani.

„Am avut un cancer de endometru și nu m-am operat. Este sub control. Am o proteză de șold, sunt Robocop. Am o proteză totală că am avut parondontoză și mi-au căzut toți dinții din cauza fumatului”, a adaugat femeia de afaceri.