Anul 2014 este pe final iar astrologii anunta ca unuii dintre nativi ar putea sa aiba parte de o serie de schimbari radicale in dragoste. Pe plan amoros, se pare, ca finalul lui 2014 nu ar fi chiar linisitit, insa lucrurile nu par sa fie rele, in mare.

Asadar, iata ce patesti in dragoste la finalul lui 2014, in functie de zodie. Tot de ce asteapta pe plan amoros
BERBEC

Finalul lui 2014 este furtunos pentru Berbeci. Persoana iubita da semne ca ar deveni din ce in ce mai confuza cu privire la relatia in care se afla. Lucrurile vor escalada repede in preajma Sarbatorilor de Iarna, iar nativii din Berbec vor fi pusi in fata unei decizii care ar putea sa-i raneasca. Insa, este posibil sa fie un rau necesar pentru un viitor luminos pe plan amoros.

TAUR

Pentru Tauri, finalul lui 2014 este decisiv pe plan amoros. Pana la sfarsitul anului ar trebui sa isi dea seama care este cu adevarat situatia dintre ei si persoana care le este alaturi. De cateva luni, exista cateva probleme in cuplu care par sa nu se mai rezolve. Ar trebui sa incerce sa comunice mult mai bine cu persoanaiubita daca isi doresc reconciliere. Daca nu, ar trebui sa grabeasca eliberatoarea despartire.

GEMENI

Finalul lui 2014 este minunat din punct de vedere amoros pentru Gemeni. Persoana iubita li se pare din ce in ce mai frumoasa, mai buna si mai calda. Acest lucru ii face sa isi doreasca cat se poate de mult sa devina mai buni si astfel incep sa isi dea seama ca dragostea pe care o nutresc ii face, de fapt, sa devina tot ceea ce si-au doruit vreodata.

RAC

Racii au un final de an desul de linistit din punct de vedere amoros. Relatia in care se afla pare sa devina din ce in ce mai statorinica datorita suportului pe care persoanaiubita il ofera neconditionat. Iar acest lucru este de ajuns pentru nativii din Rac pentru a se simti impliniti si fericiti.

LEU

Si leii au un final de 2014 minunat pe plan amoros. In ciuda faptului ca au parte de o serie de greutati minore pe plan financiar, nativii din Leu se bucura de suportul si dragostea neconditionata a persoanei iubite. Acest lucru ii face sa aiba un final de an minunat si linistit in compania celui sau celei pe care il/o iubesc.

FECIOARA

Fecioarele pe de alta parte se confrunta cu o perioada decisiva din punct de vedere amoros la finalul lui 2014. Isi dau seama ca este cazul sa faca o serie de alegeri in ceea ce priveste echilibrul emotional si ca ar trebui sa se orienteze catre un singur partener sau partenera. Nativii din Fecioara relizeaza ca saritul din floare in floare nu ii face prea fericit.

 

Mai multe pe Lyla.ro