Ce ne aduce luna noiembrie la Disney Channel

Ce ne aduce luna noiembrie la Disney Channel
Ce ne aduce luna noiembrie la Disney Channel
Autor:

Luna noiembrie aduce la Diney Channel sezonul trei din iubita producţie „Violetta”, dar şi un nou debut, „Riley şi restul lumii”.

Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

Disney aduce luna aceasta și un nou serial de comedie începând de  duminică, 16 noiembrie ora 10:00. Acțiunea este plasată la New Yorkși prezintă o serie de  povești amuzante, spuse cu mult talc precum celebrul program „Cory și restul lumii” – doar că de aceasta lucrurile sunt relatate din perspectiva unei fete, Riley, o elevă curioasă și isteață din clasa a 7-a și a Mayei, prietena sa ințeleaptă, pe măsură ce sunt implicate în tot soiul de experiențe memorabile la școală. Planul fetelor de a avea un an lipsit de griji se schimbă radical din cauza tatălui lui Riley care începe să lucreze în cadrul școlii ca profesor de istorie și a mamei sale care deține o cafenea în apropierea scolii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X