Ce minuni face MACHIAJUL! Andra, în cea mai CURAJOASĂ FOTOGRAFIE. Cum arată artista fără pic de machiaj

În viaţa de zi cu zi este complet diferită

Ce minuni face MACHIAJUL!  Andra, în cea mai CURAJOASĂ FOTOGRAFIE. Cum arată artista fără pic de machiaj
Ce minuni face MACHIAJUL! Andra, în cea mai CURAJOASĂ FOTOGRAFIE. Cum arată artista fără pic de machiaj
Autor:

Ce minuni face MACHIAJUL! Andra ne-a obișnuit cu stilul său clasic afișat în concerte și videoclipuri, dar în viața de zi cu zi este complet diferită. 

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România care au reuşit să-şi construiască o carieră de succes în România, dar și peste graniţe. A lansat piese în colaborare cu artiști internaționali de elită.

Recent, Soția lui Cătălin Măruță a publicat pe o rețea de socializare o fotografie pe care și-a făcut-o, în vacanță. Fără machiaj, cu părul prins într-un mini-coc dezordordonat în varful capului și vizibil somnoroasă, Andra a atras foarte multe comentarii pozitive, dar și negative, asupra felului în care arată.

„Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, este mesajul scris de Andra în dreptul imaginii postate pe contul de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X