Ce MESERIE are Roxana, soția celui mai mediatizat primar! Uite cum îşi câştigă existenţa. Te aşteptai la asta?

Dacă pe actorul Gheorghe Ifrim, cel mai mediatizat primar din serialul de comedie, “Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, îl știe toată lumea, puțini sunt cei care știu cum arată soția acestuia și cu ce se ocupă. Ei bine, Roxana nu a terminat aceeași facultate ca a soțului său, așa cum s-ar fi așteptat mulți, ci Dreptul.

Într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Libertatea, celebrul actor Gheorghe Ifrim a dezvăluit cui i se datorează cheia succesului său în carieră. Este vorba de mama celor doi copii ai săi, Roxana, femeia care  i-a oferit echilibrul de care avea nevoie, ajutându-l astfel să performeze în meserie.

Citește și: BOBONETE a luat foc: ”PRO TV nu e al lui ANDI MOISESCU!”

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta. Încercăm toți să ne facem treaba, să susținem familia împreună”, a declarat, pentru sursa citată, Gheorghe Ifrim.

Gheorghe Ifrim și Roxana sunt împreună de 24 de ani și au o căsnicie reușită: „Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijjă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, a mai spus îndrăgitul actor.

În ceea ce îi privește pe cei doi copii ai lor, doar unul îi calcă pe urmele tatălui: „Băiatul cel mic este la «Tonitza», e foarte talentat la desen în creion și la modelaj, face și chitară electrică, a făcut și clasică, a fost cooptat într-o trupă, sunt la început, toți sunt tineri, de vârsta lui, 14-15 ani. M-a emoționat așa când i-am văzut. Iar Ștefan vrea să dea la Automatică, a făcut 18 ani, trece clasa a XII-a în toamnă, el și-a dorit chestia asta. Pe amândoi îi susțin în alegerile lor”, a conchis intepretul primarului din „Las Fierbinți”.