Ce mare s-a făcut băiatul Gabrielei Firea!

Ţari, mezinul familiei Firea-Pandele, a împlinit un an și jumătate

Ce mare s-a făcut băiatul Gabrielei Firea!
Ce mare s-a făcut băiatul Gabrielei Firea!

E deja tradiţie ca Gabi Firea, soţul său şi micuţul Ţari să o viziteze pe Simona Gherghe în prag de sărbătoare, doar că de această dată, mezinul familiei pune stăpânire pe platoul şi pe microfonul Simonei și promite să devină vedetă.

După amiaza de Ajun, începând cu ora 17.00, Simona Gherghe îşi întâmpină telespectatorii cu o ediţie specială de sărbătoare. În platou va fi prezentă Anastasia Lazariuc, care le-o va prezenta telespectatorilor pe nepoata sa, Anastasia şi totodată va vorbi despre relaţia specială pe care o are cu fiica sa Ileana. În emisiunea Simonei, Sanda Ladoşi vorbește pentru prima dată, despre cum depăşeşte momentele grele din viaţa ei după ce soţul său a ajuns după gratii. Artista îşi găseşte alinarea in dragostea pentru copiii ei, Ioana şi Bogdan, alături de care va veni în platoul emisiunii.

Maria Dragomiroiu si sotul ei, Bebe Mihu, isi amintesc inceputurile povestii lor de dragoste, o dragoste care dureaza de mai bine de un sfert de veac, iar Fuego și Mirabela Dauer vor împodobi bradul.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X