„Ce mai faci, străine?” se întreabă Smiley în noua sa piesă. Aflat in America pentru a face muzica alături de parte din echipa HaHaHa Production, Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”. E vorba de o piesă-constatare despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

„Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum sa-i păstram în viață pe toți cei pe care îi iubim. Din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața. Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit. Despre avalanșa de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc. Pentru că te leagă de el doar amintiri foarte îndepărtate și nimic din prezent”, povestește Smiley.

Citește și: Jean Gavril se declară ”Nevinovat”.

Noua piesă a lui Smiley are un mesaj puternic și își dorește să ajungă la toți cei care au trecut prin diferite despărțiri în viață. „Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut. E un moment de stângăcie la început, dar care devine foarte tranșant după o analiză sinceră. Ai în față o persoană cu care ai împărțit cele mai profunde trăiri, de care te leagă o grămadă de amintiri. Dar care, totuși, este atât de diferită de cea pe care ai lăsat-o în urmă. Atunci este momentul în care ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic”, povestește Smiley.

El compară situația cu un copac proaspăt tăiat. La început își păstrează culoarea crudă, dar în timp totul se schimbă. Lemnul se usucă și devine doar o amintire a celui care a fost înainte de tăiere.

„Ce mai faci, străine” este o co-producție Cat Music și HaHaHa Production, cu muzica facută de Smiley, Șerban Cazan și Marius Pop. Versurile sunt compuse de Smiley și mix-masterul semnat de Lucian Nagy.

„E doar o coincidență că am cedat insistențelor și lansez această piesă acum când sunt „străin” în America, dar vin și cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit.”, spune Smiley. El spune că va da detalii despre provocarea inclusă în clip, zilele următoare.