Ce lovitură pentru Andreea Bălan! I-a implorat pe medici, dar aceștia nu pot face nimic. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă

În luna mai, Andreea Bălan a primit o veste şocantă după naşterea celui de-al doilea copil. Cântăreaţa a fost înștiințată de medicii care s-au străduit să îi salveze viața, având mari complicați după nașterea celui de-al doilea copil, că o a treia sarcină i-ar fi fatală.În acest sens, îndrăgita artistă s-a interesat ce poate face pentru a putea fi din nou mamă, adopţia şi mama-surogat fiind unele dintre cele mai bune soluții.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Andreea a fost dezamăgită să afle că la noi în țară este ilegală naşterea cu mamă-surogat şi pledează pentru această idee, sperând că pe viitor statul român se va gândi să legalizeze această metodă.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat’, a declarat Andreea Bălan.

„Dar este ilegal în România!’, a continuat cântăreaţa, care a mărturisit că s-a gândit să apeleze la o mamă surogat, dar procedura este foarte complicată în România, întrucât nu există o legislaţie în sensul acesta.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii.

Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!’, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.ro.