Ce legătură există între Iohannis și Putin? Dezvăluirile inedite au fost făcute publice de  un cunoscut PSD-ist. Acesta afirmă că există o legătura strânsă între Klaus Iohannis și Vladimir Putin.

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a scris pe contul personal de socializare că modul în care președintele României  operează este asemănător cu  președintele rus, Vladimir Putin. După o analiză amplă, Fifor a observat similaritățile existente.

„În 2018, în campania pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidații săi. Exact ca Iohannis! În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetățenii, în care întrebările sunt trimise dinainte și atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie. Tot la sfârșit de an, Putin face o „dezbatere” maraton cu jurnaliștii. Dintre cei peste 1.700 de ziariști, doar doi-trei sunt de la presa internațională. In rest intră doar cei aleși pe sprânceană de Kremlin. Exact ca la marea dezbatere de azi a lui Iohannis.

Citește și: Întâlnire Iohannis-Reuven Rivlin. Ce s-a discutat? Breaking News

Nu vă întreb, prin urmare, câte asemănări sunt între Putin și Iohannis. Vă întreb altceva: există vreo deosebire?”, a scris Mihai Fifor pe o pagină de socializarer, potrivit capital.ro.