Ce la enervat pe fostul jurnalist Robert Turcescu este recenta ieșire a lui Moise Guran, realizatorul emisiunii „România în direct”, din presă pentru a activa în politică. Acest lucru l-a iritat la culme pe Robert Turcescu.

Turcescu și-a amintit că Guran afirma în urmă cu niște ani că îi detestă pe jurnaliștii care intră în politică.

Afirmațiea lui Guran din 2015: „Înainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica. E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public”

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Astfel, Turcescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îl atacă dur pe Guran.

„Nu pot decât să mă bucur că Moise Guran pleacă din presă: mi-era o milă de emisiunea „România în direct”, în ce hal ajunsese… Acu’ nu știu ce-o să se aleagă de USR, dar nici nu mă frământă”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

„Un melc fără coloană”

După acest mesaj, Turcescu revine cu o completare în care spune că Guran este „un melc fără coloană”

„Citiva amici m-au intrebat daca am ceva cu Guran si de ce i-am tras o smetie. Da, am! Omul e un melc fara coloana care acum patru ani se dadea fata mare, ca el nu intra in politica, pentru ca ii pute, ca „detesta jurnalistii care isi abandoneaza meseria” samd
Bai, Gurane, toti cei care te cunosc stiu cum esti, de fapt: gura mare si cam atit. Partea buna e ca acum, odata intrat in politică, se vor convinge si altii cite parale faci”.

Și Dan Negru a comentat decizia lui Moise Guran.