Victoria’s Secret este o casă de modă americană, ce face publicitate mai ales pieselor de lenjerie intimă. Ea are în prezent 1.020 de filiale în SUA și 312 în Canada. Brand-ul a devenit renumit datorită prezentărilor de modă anuale a noilor creații denumit „Victoria’s Secret Fashion Show”.

A intra în rândul îngerilor de la Victoria’s Secret este probabil treapta cea mai de sus pe care pot urca modelele. Jumătate dintre cele mai bine plătite modele, incluse în topul Forbes de anul trecut, erau din partea celebrei case. Iar show-ul anual Victoria’s Secret a ajuns în 2013 la 10 milioane de telespectatori.

Iată câteva aspecte interesante despre câţiva dintre cei mai celebrii şi bogaţi îngeraşi:

Miranda Kerr a fost, în copilărie, gimnastă. A participat la nenumărate competiţii în ţara sa natală, Australia, însă a fost nevoită să renunţe deoarece crescuse prea mult în înălţime.

Adriana Lima ar fi vrut să urmeze o carieră în medicină, ca pediatru. A ajuns să facă modelling din greşeală, recunoscând că era prea tânără pentru a şti ce vrea.

Despre Alessandra Ambrosio nu multi ştiu că şi-a făcut o operaţie cosmetică la vârsta de 11 ani. Era pe deplin conştientă că avea urechile prea mari, aşa că a apelat la bisturiu. În 2006 a mărturisit că intervenţia nu a fost una simplă.

Doutzen Kroes a cochetat cu meseria de editor de revistă, ea scriind pentru Marie Claire între 2009 – 2010. A întrerupt însă colaborarea pentru a se concentra pe meseria de model.

Deși mulți ar crede că a fi model pentru Victoria’s Secret înseamnă doar milioane de dolari și faimă, este fals, posibilitatea de a-ți lansa cu succes o carieră în modă, afaceri sau televiziune, este mult mai ridicată. Cel mai bun exemplu este Heidi Klum, susțin cei de la Business Insider.