După trei zile de foc alături de Felix Baumgartner, la filmările unei producţii marca Red bull, Mihaela Rădulescu a ales să petreacă o zi la plajă alături de fiul său şi prietenii acestuia. Cu această oacazie, jurata de la Românii au talent a închis gura cârcotaşilor: în fotografiile postate pe Facebook, Mihaela are un corp bine lucrat şi un costum de baie minuscul. „Pai, daca noi nu ne distram, atunci …cine ?:))) In rolurile principale: Anto, Ayan, Felix (tot asa il cheama si pe prietenul lui suedez:) si Tango. Actiunea s-a petrecut la 2 pasi de mal, caci vaslitul contra curentului, intr-o barca furata de la copii:))), e complicata, mai ales cand lesini de ras si esti urmarit de …recuperatorii de barca.
Ce bucurie iti dau copiii (si un caine:) si ce de idei nastrusnice iti vin langa ei, oricat de…om mare esti….”, a scris Mihaela Rădulescu.

mihaela radulescu ayan

Mihaela Rădulescu a divorţat în anul 2008 de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (47 de ani), iar cei doi au împreună un copil, Ayan. De atunci viaţa ei s-a schimbat radical. Mihaela şi băiatul ei, care la începutul lunii august va împlini 11 ani, s-au mutat în Principatul Monaco, iar vedeta petrece aproape tot timpul cu fiul ei, departe de ştirile din România.

mihaela raduelscu