}

Ce frumoasă este Miss România 2014! E cunoscută ca „manechinul cu ochii de aur”

Ce frumoasă este Miss România 2014! E cunoscută ca „manechinul cu ochii de aur”
Ce frumoasă este Miss România 2014! E cunoscută ca „manechinul cu ochii de aur”

Miss România 2014, ieșeanca Diana Cârdei, a defilat weekend-ul trecut pe podiumul de modă de la Fashion TV Festival, eveniment ce s-a desfășurat la Brașov.
Frumoasa ieșeancă este cunoscută pe plan internațional ca “manechinul cu ochii de aur”. Tânăra a defilat în colecția ”Extravaganza” realizată și prezentată la Fashion TV Festival de Adela Diaconu și Lăcrămioara Iordăchescu. Diana Cîrdei este director Kasta Morrely, are 19 ani, dimensiuni 86-60-88 și 1.78 metri înălțime.
Miss Romania 2

Miss Romania 4
Coroana Miss România 2014 a completat portofoliul de succes al Dianei Cîrdei care cuprinde: participarea la Cannes Film Festival, prezentări pentru branduri internaționale și designeri precum Guess, Etro, Walid Atallah (Liban), Antonio Urzi (designer Lady Gaga), Giada Curti (Italia), Tina Arena, Kasta Morrely, Nino Lettieri, Gianni Sapone, Luigi Gaglione, Marina Mansanta, Bozard, Marilyn Poland, Marina Micanovic, Nada Koljensic, Vero Milano, Natascia Casu (Elveția) etc. și alte titluri câștigate la Miss Litoral, Top Model România, Model Awards Black Sea, etc.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X