Ce face toată ziua Nicoleta Luciu și de ce a dispărut de pe micul ecran

Ce face toată ziua Nicoleta Luciu și de ce a dispărut de pe micul ecran
Ce face toată ziua Nicoleta Luciu și de ce a dispărut de pe micul ecran
Autor:

Ce face toată ziua Nicoleta Luciu și de ce a dispărut de pe micul ecran. Nicoleta a fost și rămâne una dintre cele mai sexi femei din România, dar „dincolo de aparențe” Nicoleta este o personalitate puternică, generoasă și familistă.

De o bună vreme de timp, fosta vedetă TV a rămasă fără contracte cu televiziunea și s-a mutat la Miercurea Ciuc. Ea duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor, alături de soț, omul de afaceri Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor. Vine la București o dată pe săptămân, în rest, se ocupă exclusiv de familia ei numeroasă.

De când a devenit mamă, bruneta se implică total în creșterea copiilor. În prezent, fiul său cel mare, Zsolt junior, are 10 ani, iar tripleții Kim, Kevin și Karoly vor împlini 7 ani. Mai mult ca oricând, ea are grijă să-și țină micuții ocupați cu diverse activități, pentru a nu deveni dependenți de tablete și de internet, informează roviral.eu.

După ce au luat cursuri de înot, băieții ei fac hochei de performanță, iar fetița, Kim, înot. Mai mult, vedeta vorbește în trei limbi cu copiii ei – română, maghiară (chiar dacă nu o stăpânește prea bine) și engleză!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X