Ce face Irina Rimes când vrea să evadeze din Cosmosul cotidian. Irina Rimes, singura prezență feminină de la „Vocea României”,  este un personaj greu de descifrat, care s-a impus în lumea muzicală prin stilul său atipic.

De curând, artista a început turneul de promovare a albumului-carte Cosmos.

„E albumul care mă definește ca artist. Am scris acolo povești ale vieții mele. Am scris despre marea mea iubire, detalii despre viața mea personală, lucruri despre care mi-ar fi imposibil să povestesc doar verbal. Turneul Cosmos aduce această poveste cât mai aproape de cei care vor veni să vadă, să asculte. Cosmos e o însumare a tot ce am învățat până acum și voi transpune această experiență în scenă pentru a o transmite publicului”, a declarat Irina pentru evz.ro

Citește și:

Totodată, cântăreața a vorbit și despre locurile în care evadează atunci când simte nevoia.

„Îmi place să mă retrag la munte, la mare, acasă la mama, acasă la mine pe terasă. Dar cel mai mult, acasă la mine. Singură”.

Întrebată ce o inspiră atunci când compune, Irina a spus care este procesul prin care trece pentru a ajunge de la idee la melodie.

„Mă gândesc la ceva ce am trăit: o dramă sau un moment frumos. Apoi încep să pun pe hârtie tot ce aș vrea să știe persoana cu care vorbesc în piesă. Apoi încep să cânt versurile”.