Situația poate fi considerată normală, având în vedere că și bărbații fac cam tot la fel. Sau mai mult…

Discuția pe un asemenea subiect a fost, și va rămâne, pe cât de incitantă, pe atât de controversată.

Datele însă sunt clare. Din studiul realizat de publicația ”Femail”.

Au fost intervievate 1.000 de doamne, de toate vârstele, ne spune sursa citată. Multe dintre ele au povestit cum și ce și când au făcut-o. În afara patului conjugal. Și mai ales din ce motive.

Concret, 40% dintre doamnele chestionate au recunoscut că și-au înșelat soții.

Oare putem spune că procentul acesta se aplică la modul general, privind în ansamblu femeile?! Cine știe…

Citește și:

Și încă un lucru pe care l-au spus doamnele. Anume că majoritatea soților n-au aflat niciodată că au fost înșelați.

Concret, 47% dintre doamnele chestionate au spus că soții lor nu și-au dat seama că ele, doamnele, fuseseră într-o anume vizită…

Ba mai mult, doamnele nu s-au sfiit să dea detalii, nu prea multe, e drept, dar suficient de picante, din experiențele lor. Acestea arată până la urmă motivele pentru care au dorit la un moment dată să intre în patul altui bărbat.

Unele au făcut-o ca să se răzbune pe soții lor, infideli, la rându-le. Altele au dorit să afle dacă mai sunt atrăgătoare. Deci trăiau anumite frustrări, mai ales după o anumită vârstă.

Citește și:

Nu puține au fost însă cele care au declarat că infidelitatea le-a scos din rutina vieții. Și că au vrut să simtă plăcerea sexuală. Intensă. Ca a unui nou început.

Concluzia este însă una singură, după discuția cu cele 1.000 de femei. Niciuna dintre ele nu a spus că și-ar părăsi soțul pentru amant. Așa să fie?!…