Ce DRAMA! Abia acum a ieșit la iveala REALITATEA despre DRAMA trăită de Dana Nălbaru! „Nu mai vreau să tac…”

Dana Nălbaru, soția celebrului actor Dragoș Bucur, în vârstă de 42 de ani, a povestit  admiratorilor din mediul virtual drama care a copleșit-o. Cântăreața continuă campania “Redescoperă iubirea” și lansează o a doua piesă cu mesaj puternic, intitulată “Drama”.

“Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă neredescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur”, a spus Dana Nălbaru, scrie click.ro.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”