Ce cadouri așteaptă copiii vedetelor de la Moș Nicolae. Înainte de a-și face lista pentru Moșul cel darnic, copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae cu cadouri dulci, însă prichindeii vedetelor își doresc vrute și nevrute. De la clasica ciocolată, până la jucării scumpe.

„Muncesc, iubesc, trăiesc în Sectorul 4”

Ce cadouri așteaptă copiii vedetelor de la Moș Nicolae.  Printre copiii cuminți se numără și băiețelul lui Mircea Badea. Care a spus că vrea un tren-curcubeu pe care să scrie: „Muncesc, iubesc, trăiesc în Sectorul 4.”

„Ne-a dat greu anul ăsta. Vlăduț a știut foarte bine ce-și dorește. L-am pus să facă o listă pentru Moș Nicolae și una pentru Moș Crăciun. Lui Moș Nicolae i-a scris că își dorește un tren-curcubeu, orice ar însemna asta. Nu a știut să-mi explice foarte clar cum ar arăta. Așadar, vrea un tren-curcubeu pe care să scrie: Muncesc, iubesc, trăiesc în Sectorul 4. Vlăduț a văzut acest lucru scris pe undeva în Sectorul 4. Așa că am reușit să comand un trenuleț care să aibă un fel de pod în culorile curcubeului pe care l-am inscripționat”, a povestit partenera de viață a vedetei de la Antena 3, Carmen Brumă pe Instagram.